Acasă Termeni și condiții

Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI WWW.COMUNITATEA50PLUS.RO

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.comunitatea50plus.ro
Accesand sau utilizand website-ul www.comunitatea50plus.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul site-ului www.comunitatea50plus.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic, doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului site-ului www.comunitatea50plus.ro

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii, incluzand (fara a se limita):

 • aveti responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.;
 • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
 • garantati veridicitatea datelor furnizate la plasarea comenzii;
 • nu aveti dreptul sa utilizati site-ul in scopuri speculative, sau in scopul generarii de rezervari false sau frauduloase;
 • va este interzisa transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
 • aveti obligatia de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial.

Utilizatorul site-ului www.comunitatea50plus.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
Utilizatorul site-ului www.comunitatea50plus.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul site-ului www.comunitatea50plus.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii pe site-ul www.comunitatea50plus.ro

Produsele tursitice propuse pe site-ul www.comunitatea50plus.ro sunt organizate în parteneriat cu agenții de turism și comercializate de acestea. Responsabilitatea pentru desfășurarea evenimentelor  aparține agențiilor de turism organizatoare. În cadrul fiecărui eveniment vom preciza agenția de turism organizatoare, cu link către site-ul agenției, unde puteți verifica toate datele acesteia.

Orice rezervare efectuata pe site-ul www.comunitatea50plus.ro va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea / rezervarea dvs. este conforma, va fi acceptata si veti primi un SMS / e-mail de confirmare tranzactional din partea Comunitatea 50 Plus. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice si documentele de calatorie va vor fi transmise pe e-mail si / sau pe Facebook de catre reprezentatii agentiei de turism organizatoare sau de catre reprezentantii Comunitatea 50 Plus.

Toate serviciile turistice afisate pe site pot fi rezervate automat sau la cerere, in functie de disponibilitatea partenerilor nostri (hotelieri si / sau operatori transport persoane).

Termenii si conditiile partenerilor nostri ce vor furniza serviciile pe care le achizitionati (incluzand regulile de transport al pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. Termenii partenerilor nostri pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. COMUNITATEA 50 PLUS nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu COMUNITATEA 50 PLUS pentru detalii complete.

Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui pachet de servicii turistice. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa prin e-mail agentia organizatoare sau COMUNITATEA 50 PLUS despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

COMUNITATEA 50 PLUS accepta toate formele de cereri scrise si nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la: anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), agentia de turism organizatoare isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site.

In functie de termenii si de conditiile impuse, in momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat.

COMUNITATEA 50 PLUS si agentia de turism organizatoare nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Agentia de turism organizatoare isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa aparea la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile.

Agentia de turism organizatoare isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

Transfer Bancar / Virament:

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se vor transmite prin e-mail / SMS / WhatsApp / telefon detaliile, pe baza carora puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul de incepere a calatoriei, in caz contrar este necesara trimiterea dovezii platii la adresa .

Numerar:

Plata in numerar se poate face in LEI, la sucursala agenției de turism organizatoare – in acest caz vi se vor transmite pe e-mail detaliile, pe baza carora veti depune banii. Depunerile se fac direct in contul curent, nu exista alte conturi dedicate.

Clauze de neraspundere:

Site-ul www.comunitatea50plus.ro este un site cu continut informativ. COMUNITATEA 50 PLUS si agentia de turism organizatoare nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor. Aceste informatii pot fi confirmate de agentie numai in momentul efectuarii rezervarilor.
COMUNITATEA 50 PLUS si agentia de turism organizatoare nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru COMUNITATEA 50 PLUS si agentia de turism organizatoare.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea COMUNITATEA 50 PLUS.

COMUNITATEA 50 PLUS nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nicio persoana/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.comunitatea50plus.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

COMUNITATEA 50 PLUS nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare:

COMUNITATEA 50 PLUS poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor COMUNITATEA 50 PLUS si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.comunitatea50plus.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Date personale

 • Ce informații colectăm: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, IP, data nasterii, varsta copiilor, numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).
 • Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.
 • Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. – agenții de turism, furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru desfasurarea activitatii, pentru respectarea obligațiilor legale.
 • Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

Utilizatorii site-ului www.comunitatea50plus.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:

 • dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;
 • dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);
 • dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
 • dreptul de a restricționa utilizarea datelor;
 • dreptul de a primi datele într-un format portabil;
 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
 • dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;
 • dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere.

prin transmiterea unei cereri catre adresa de e-mail:

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre COMUNITATEA 50 PLUS, puteti accesa site-ul www.comunitatea50plus.ro sectiunea Politica de confidentialitate.