Acasă Activități Excursii

Excursii

Începând din 2017, din dorința oamenilor frumoși de pe pagina noastră de Facebook de a se cunoaște și de a se apropia, am început să organizăm diverse excursii, în parteneriat cu agenții de turism.

Prima deplasare în grup a fost la sfârșitul lui octombrie 2017, la Vălenii de Munte, când ne-am adunat peste 40 de persoane. Ne-am simțit extraordinar și am rămas cu dorința de a ne revedea și cu alte ocazii.

Au urmat alte și alte excursii frumoase, în locuri precum Cheia, Sâmbăta-de-Sus, Sulina, Târgoviște, și am revenit cu drag de câteva ori în Vălenii de Munte. Ne-am bucurat să mergem pe diverse trasee, să vizităm obiective turistice importante și, nu în ultimul rând, să ne distrăm la cine festive cu ring de dans și alte surprize. Spre exemplu, ne mândrim cu faptul că în excursia de 8 martie din 2018, tot la Vălenii de Munte, am avut un invitat deosebit – pe Fuego, care a susținut un concert special pentru membrii Comunității 50 Plus, și pe care am avut ocazia să îl cunoaștem față în față.

Lucrăm în parteneriat cu agenții de turism consacrate și încercăm de fiecare dată sa obținem cele mai bune condiții calitate-preț.

Ne dorim să continuăm tradiția excursiilor și să aducem împreună cât mai mulți dintre voi, să creăm prietenii și amintiri de neuitat!

În excursia de 8 martie din 2018, la Vălenii de Munte, l-am avut invitat pe nimeni altul decât Fuego!

Excursii