Acasă Despre noi

Despre noi

Povestea noastră

Comunitatea 50 Plus a luat naștere în 2014 în cel mai autentic mod posibil – o doamnă care lucrase toată viața funcționar, proaspăt pensionată într-un orășel de provincie, a intrat pe Facebook pentru a fi mai aproape de fiica ei din București, care, precum toți tinerii de vârsta ei, își petrecea mult timp pe internet.

Și pentru că a descoperit că pe Facebook nu era doar dumneaei, ci și prieteni dragi de o viață cu care era mai mare plăcerea să reia conversații de demult, a început să împărtășească cu aceștia gânduri și informații interesante pregătite special cei care o urmăreau zilnic.

Curând, vorba dulce a doamnei noastre a ajuns la tot mai mulți oameni, unii de acum chiar necunoscuți, iar grupul, odinioară mic, a devenit neîncăpător pentru o pagină personală de Facebook.

Astfel, s-a născut Comunitatea 50 Plus, singura comunitate din România dedicată celor trecuți de 50 de ani, dar care își păstrează spiritul mereu tânăr.

În continuare, ne dorim să creștem numărul membrilor Comunității 50 Plus cu oameni frumoși care să se bucure alături de noi și de partenerii noștri de cei mai frumoși ani.

Pentru membri oferim cadrul potrivit și sigur ca cei trecuți de 50 de ani să lege prietenii cu oameni de vârsta lor, socializare cu bună cuviință, călătorii și activități recreative, pline de voie bună.

De asemenea, ne propunem să oferim sfaturi practice despre această perioadă de aur 50 Plus, cu sfaturi din toate aspectele importante ale vieții, în așa fel încât dumneavoastră să rămâneți mereu cu un spirit tânăr, plini de poftă de viață și energie.

Așadar, vă așteptăm cu drag să ne fiți alături, vă iubim și vă stimăm pe fiecare în parte și vă îmbrățișăm cu mult drag!

De la Viroaga la Comunitatea 50 Plus

Acest clip a fost realizat în 2018 de Veronica Oancea, pentru un proiect în cadrul Masterului de Antropologie, SNSPA.

Mulțumiri: Felicia Oancea, Adrian Dedu, Stela Dedu și Tanti Viorica

Fondatori

Felicia Oancea

Fondator

Pensionară, fost Funcționar Public în cadrul Direcției Județene a Casei de Pensii Constanța, fire artistică și mare iubitoare de oameni, talentată în mânuirea cuvântului scris și autodidactă în utilizarea tehnologiilor moderne.

Veronica Oancea

Co-Fondator

Absolventă a Masterului de Antropologie din cadrul SNSPA, cu experiență în marketing și publicitate online. Fiind pasionată de studierea procesului de îmbătrânire în societate, îmi doresc să schimbăm percepția socială asupra oamenilor de peste 50 de ani și să contribuim la creșterea calității vieții acestora.

Haideţi alături de noi!

Ne dorim foarte mult să creăm o comunitate reală de oameni frumoși de la care să învățăm și cu care să împărtășim cât mai multe momente deosebite. Dacă doriți, vă invităm să vă implicați alături de noi în creșterea și dezvoltarea comunității. Am fi onorați! Vă puteți implica astfel:

1. Contribuiți cu articole

Vrem să vă cunoaștem și nu avem nicio îndoială că aveți experiențe de viață care merită povestite. Vă invităm, așadar, să vă exersați talentul la scris și să contribuiți cu articole pe Comunitatea 50 Plus. Cu siguranță veți avea cititori în asentimentul dumneavoastră!

2. Participați la organizare

În cadrul activităților noastre, sunt multe aspecte organizatorice de pus la punct. Dacă doriți să vă implicați și să ne ajutați cu bunul mers al lucrurilor, vă invităm să deveniți voluntari în cadrul Comunității 50 Plus scriindu-ne pe Facebook sau la adresa .

Mărturii de la membri

Mi-au plăcut în primul rând atmosfera creată și surprizele (Veronica e as în a face surprize plăcute), diversitatea activităților (excursii, superexcursii, seri distractive la restaurant, vizionare de filme, itinerare de cunoaștere ghidate), oamenii pe care i-am cunoscut... Pentru mine a fost ceva "altfel", o încântare, sper să reluăm în forță activitățile!

Aurica Luca

Ieșirile cu acest grup au fost frumoase, bine organizare, cazări bune, oameni frumoși. Succes și așteptăm noi ieșiri!

Lidia Crețu

Constanța

Am fost foarte impresionată de la început, și de excursii (la Vălenii de munte), și de colectiv și mai ales de organizatori, mamă și fiică.

Lidia Mihaela Bahcivangi

Întâlnirile noastre au fost extraordinare. Avem amintiri minunate cu oameni minunați, vă mulțumesc pentru toate clipele frumoase și aștept cu drag să ne mai întâlnim.

Rada Ilie și Elena Enache

Cu acest grup de oameni toate ieșirile au fost grozave, cu multă distracție, dans, râs, concursuri, lucruri noi și oameni noi. Îmi doresc din suflet noi itinerarii cu acest grup minunat! Păstrez cu drag cana și paharul și le folosesc cu amintiri minunate. Wauu, de fapt îmi beau cafeaua cu voi în fiecare zi!

Ramona Itoafă

Au fost minunate clipele petrecute în excursii. Oameni voioși, frumoși, minunați am întâlnit în Comunitatea 50+. Sper să ne înâlnim cât de curând!

Maria Gherghina

Colaborări

Pentru colaborări vă rugăm să ne contactați:

Pe pagina de Facebook a Comunității 50 Plus »

Pe pagina de Instagram a Comunității 50 Plus »