Acasă Fiți autor pe comunitatea50plus.ro

Fiți autor pe comunitatea50plus.ro

Suntem siguri că aveți o poveste de spus!

După o viață de muncă, de lecții învățate, de experiențe extraordinare sau de trăiri intense, suntem siguri că aveți o poveste de spus.

Cei mai mulți dintre noi credem că trăim vieți obișnuite. Așa ne-a condiționat societatea să credem: că suntem oameni obișnuiți.

Însă dacă privim în urmă, dacă privim în interiorul nostru, dacă ne ridicăm în picioare și avem curajul și luciditatea să ne privim lungii ani de viață de la înălțimea realizărilor noastre – atunci ne vom da seama că tot ceea ce ne-a făcut să fim oamenii din ziua de azi sunt experiențe înălțătoare, demne de a rămâne drept pilde pentru alții, demne de a fi împărtășite.

Nu trebuie să fii cântăreț ori actor pentru ca povestea ta să fie interesantă. Noi, Comunitatea 50 Plus, credem că dimpotrivă: poveștile oamenilor „obișnuiți” sunt cu atât mai puternice cu cât au fost trăite intim, în tăcere, fără admirația mulțimilor, fără aplauzele fanilor. Pe propriile puteri, din propria voință, cu sacrificii nepremiate de nimeni.

Vrem să știm. Vrem să vă cunoaștem. Vrem să ne povestiți. Vrem să învățăm.

Vă invităm să fiți autor în Comunitatea 50 Plus!

Scrieți un articol sau mai multe. Cât considerați dumneavoastră că aveți de spus.

De ce să fiți autor pe comunitatea50plus.ro

Veți fi parte dintr-o colectivitate deosebită

Ne vom aduna aici oameni bogați sufletește, creativi, curioși și activi.

Scrisul este terapeutic

Să scrii despre experiența ta este o eliberare, o descătușare. Aduce satisfacție. Face ordine în suflet. Dezvoltă imaginația și ajută mintea.

Articolul va fi citit de mii de persoane

Site-ul nostru are în jur de 25.000 de afișări lunar (2020).

Vă faceți cunoscut

Dacă aveți o afacere într-un domeniu pe care îl cunoșteți foarte bine, unul dintre cele mai bune moduri de a convinge oamenii este acela de a povesti cu pasiune despre activitatea dumneavoastră.

Avem

102

articole publicate

8 Contributors

autori

25.000

afișări lunar

Puteți scrie despre

 • o experiență de viață;
 • note de călătorie;
 • sport;
 • grădinărit;
 • hobby-ul dumneavoastră;
 • note de lectură;
 • gânduri;
 • învățăminte;
 • amintiri din tinerețe;
 • recomandări de filme;
 • modă;
 • îngrijire;
 • timp liber;
 • istorie;
 • curiozități;
 • etc.

Autorii noștri până acum

Veronica Oancea
Absolventă a Masterului de Antropologie din cadrul SNSPA București, cu experiență în marketing și publicitate online; mamă, fiică, pasionată de studierea procesului de îmbătrânire și a managementului unei vieți frumoase și active
Anastasia Ion
Anastasia este pasionată incurabil de scris, având o experiență editorială bogată în redacția unora dintre cele mai importante publicații online din România (sfatulmedicului.ro, ele.ro, copilul.ro, acasa.ro, eva.ro etc.). Îi place să îmbine armonios condeiul cu valoarea pragmatică a textelor sale, astfel încât să câștigați atât o lectură plăcută, cât și informații prețioase pe care să le aplicați în viața cotidiană.
Tudor Cristian Gongu
„Câteodată scriu, câteodată ard.” - Inginer, absolvent al Facultății de Instalații pentru Construcții (1992), cu permanente preocupări literare de-a lungul carierei militare în M.A.I. Autor al romanului de dragoste „Silva - lacrimă și jar” și al volumului de gânduri, poezii și eseuri „Secunda de grație”.
Ioana Ștefan
Panta rei.
Luca Dezmir
Autor, Trainer, Speaker, Blogger. Finanțe personale și investiții
Lucia Maxim
Psiholog, trainer & coach NLP. Terapeut de cuplu în formare, pasionată de acest domeniu.
Claudia Pușcaru
Psihoterapeut Sistemic de Familie şi Cuplu (în supervizare), psihoterapeut Specialist - "Şcoala pentru Cuplu", psihoterapeut Cognitiv-Comportamental (în supervizare). Întotdeauna am fost fascinată de strategiile de adaptare pe care mintea umană le construieşte, în aşa fel încât fiecare persoană să poată fi funcţională în viaţa sa.
Adriana Suciu
Psiholog clinician cu Atestat de liberă practică, psihoterapeut cognitiv comportamental in supervizare, psihoterapeut Școala pentru cuplu (în supervizare), psihoterapeut Schema Therapy - individual și de cuplu (în supervizare). Sunt interesată de cum funcționează mintea umană și cum pot influența gândurile și emoțiile noastre felul în care trăim și cine putem fi cu adevărat.
Lorena Sofia Mardale
Psihoterapeut specializat pe trauma psihică, terapeut EMDR, formare în cadrul Școlii pentru Cuplu. Lorena este pasionată de psihicul uman, de a înțelege ce ne produce suferință, laolaltă cu ceea ce ne ajută să ne găsim vindecarea și sensul în viață, să avem relații sănătoase cu noi înșine și cu ceilalți.

„Dar eu nu mă pricep la scris...”

Trebuie să te pricepi la scris doar dacă scrii literatură. Dar noi pe comunitatea50plus.ro nu căutăm neapărat să scriem articole literare. Noi vrem povești reale, de la oameni reali cu experiențe autentice.

În plus, vă putem ajuta noi. Vă putem ghida noi pașii în scrierea articolului, astfel încât ceea ce așterneți… pe monitor să fie îngrijit și cursiv.

Cum vom proceda

Ne contactați

Punem la punct detaliile

Stabilim împreună subiectul, unghiul de abordare și veți primi indicațiile de redactare.

Trecem la treabă

Intrăm „în pâine” – concepeți articolul, iar noi îl publicăm pe site.

Fiţi parte din colectivul nostru de redacţie!