(ÎNCHEIAT) 29 ianuarie 2019 – Filme prezentate de Cinemateca Română și Comunitatea 50 Plus

Dragi prieteni,

Citiți și  (ÎNCHEIAT) 29 februarie - 1 martie - Mărțișorul domnițelor cu Comunitatea 50 Plus!

Ne dorim să încercăm împreună și alte modalități de socializare, și ce poate fi mai frumos decât să VIZIONĂM FILME ÎMPREUNĂ, FILME CARE NE-AU BUCURAT ANII TINEREȚII ȘI NE-AU INSPIRAT, DAR ȘI FILME MAI RECENTE.

Pentru aceasta sunt alături de noi și le mulțumim, prietenii de la CINEMATECA ROMÂNĂ. Dumnealor au înțeles viziunea și obiectivele noastre de a-i aduna pe cei de peste 50 de ani pentru socializare și timp frumos petrecut împreună.

Așadar, ÎN ACEASTĂ LUNĂ, VOM VIZIONA CEL MAI CELEBRU FILM DE CRĂCIUN – „O VIAȚĂ MINUNATĂ!” 1946, REGIA LUI FRANK CAPRA (CHIAR DACĂ AU TRECUT SĂRBĂTORILE, CA SĂ MAI PĂSTRĂM UN PIC DIN SPIRITUL LOR). CA DE FIECARE DATĂ, ÎN ULTIMA MARȚI A LUNII, ADICĂ PE 29 IANUARIE 2018, ORELE 18.30 LA CINEMA UNION DIN STR. ION CÂMPINEANU NR. 22, BUCUREȘTI.

Citiți și  (ÎNCHEIAT) 12 decembrie - Prevenție, nutriție și longevitate: combinația unică de Seleniu și Coenzima Q10

„Pelicula spune povestea lui George Bailey (James Stewart), care este oprit din încercarea de a se sinucide de un înger, care îi arată cum ar fi fost lumea dacă el nu ar fi existat niciodată. Şocat de cele arătate de înger, George îşi doreşte viaţa mai mult ca orice, şi apreciind-o foarte mult.

Citiți și  (ÎNCHEIAT) 8-9 martie 2019 - De Ziua Femeii, Autocarul 50 Plus mută distracția la Sinaia!

Cu o distribuţie remarcabilã, aceastã minunatã poveste de Crãciun rãmâne unul dintre filmele favorite ale tuturor timpurilor, atât în viziunea publicului, cât şi în opinia criticilor de film.
Filmul a fost votat pe locul I în clasamentul celor mai inspirate 100 de filme, întocmit de Academia Americană de Film.” (cf. filmehd.ro)

Citiți și  (ÎNCHEIAT) 27 octombrie 2018 - Un București mai puțin cunoscut: Locul unde s-au produs două lovituri de stat

PREȚUL BILETULUI ESTE DE 5 RON ȘI SE ACHITĂ DIRECT LA CASIERIA CINEMATOGRAFULUI ÎN SEARA VIZIONĂRII.

Intrarea în sală se face în ordinea sosirii și în limita locurilor disponibile.

PRIMII 5 CARE SUNĂ PENTRU REZERVARE LA TELEFON 0722544551 (DNA. VERONICA OANCEA), PRIMESC CÂTE UN BILET GRATUIT DE LA ORGANIZATORI!

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

Comunitatea 50 Plus
Comunitatea 50 Plus
Redacția Comunitatea 50 Plus este în permanență preocupată să vă ofere conținut original și variat, selectat special pentru a veni în întâmpinarea curiozităților și nevoilor dumneavoastă, ca membru al frumoasei noastre Comunități.

Haideți să ne cunoaștem pe Facebook

Contribuiți

Cele mai citite