(ÎNCHEIAT) 28 noiembrie – Prevenție, nutriție și longevitate: combinația unică de Seleniu și Coenzima Q10

Cu siguranță ați mai auzit de Coenzima Q10 - prin reclame, la televizor sau pe internet. Este această coenzimă ceva real și cu adevărat semnificativ din punct de vedere medical? La ce ajută ea? Ce legătură este între combinația de Q10 și Seleniu și sănătatea inimii? Aflăm răspunsuri la astfel de întrebări în cadrul unor evenimente de informare conduse de specialiști în medicina preventivă și alternativă, sub egida Academia Pharma Nord.

Pe 28 noiembrie 2019, orele 15:00-17:00, compania Pharma Nord organizează un eveniment focusat pe tema Prevenție, Nutriție și Secretul longevității: combinația unică de Seleniu și Coenzima Q10. În cadrul evenimentului vor fi prezentate și discutate, printre altele, rezultatele studiului științific Kisel10, care a dovedit efectele benefice ale combinației dintre cele două substanțe.

Evenimentul face parte dintr-o serie de zece evenimente sub egida Academia Pharma Nord, desfășurate în perioada septembrie – decembrie 2019, ce sunt menite să ajute persoanele interesate să își însușească noi informații din domeniul medical, să deprindă cum să identifice un supliment alimentar de calitate, cu o biodisponibilitate dovedită, să informeze pacienții cu privire la importanța documentării științifice înainte de a folosi un supliment alimentar și multe alte informații utile.

Citiți și  (ÎNCHEIAT) 31.12.2019 - 1.01.2020 - 2 zile de plimbare și Revelion Festiv 2020 în Târgoviște
Citiți și  (ÎNCHEIAT) 8-9 martie 2019 - De Ziua Femeii, Autocarul 50 Plus mută distracția la Sinaia!

Experiențele vor fi împărtășite de specialiști în medicină preventivă și alternativă, recunoscuți la nivel național și internațional.

Evenimentul are loc într-o locație deosebită din București: în incinta teatrului Regina Elisabeta, din centrul capitalei, o clădire cu importanța istorică, totodată un loc cu puternice valențe artistice.

Participanții vor fi întâmpinați cu multe surprize, pe care le pot descoperi dacă se înscriu la eveniment.

Evenimentul este gratuit.

 

Data evenimentului:

28 noiembrie 2019, orele 15:00-17:00

 

Locație

Teatru Regina Elisabeta, Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 45, București

 

Vă puteți înscrie la eveniment astfel:

Vă rugăm ca în câmpul „Cum ați aflat de evenimentele Pharma Nord?” să menționați Comunitatea 50 Plus.
  • contactându-ne la numărul de telefon: 0722 544 551 (Veronica Oancea)
Citiți și  (ÎNCHEIAT) 8-9 martie 2019 - De Ziua Femeii, Autocarul 50 Plus mută distracția la Sinaia!
Dacă alegeți această variantă de înscriere, prin telefon, vă rugăm să luați cunoștință de modul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale în Politica noastră de confidențialitate.

 

Aflați mai multe aici.

 

Comunitatea 50 Plus
Comunitatea 50 Plus
Redacția Comunitatea 50 Plus este în permanență preocupată să vă ofere conținut original și variat, selectat special pentru a veni în întâmpinarea curiozităților și nevoilor dumneavoastă, ca membru al frumoasei noastre Comunități.

Haideți să ne cunoaștem pe Facebook

Contribuiți

Cele mai citite